Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Ta del i vår sjokoladeverden

Finn ut hva som skiller Lindt fra annen sjokolade, og hva som utgjør vår perfekte kombinasjon av lidenskap, kunst og ekspertise.

Man baking a chocolate cake with Lindt EXCELLENCE.

Bake med Lindt

Våre sjokolademakere finner kun frem de aller beste oppskrifter. Hos oss finner du noe nydelig og delikat til enhver anledning når det passer med noe søtt eller ekstraordinært. Her finner du et godt utvalg oppskrifter av ulik vanskeligshetsgrad. Lær av våre Lindt sjokolademakere, slik at du kan lage dine helt unike versjoner av Lindt med våre tips, triks og gode oppskrifter.

Perfekte smakskombinasjoner

Når du kombinerer dine favorittsjokolader med ulike smaker kan det gi deg en helt ny smaksopplevelse. Har du planer om å organisere en smaksopplevelses-kveld, eller bare ha en hyggelig hjemmekveld? La deg inspirere med våre kombinasjonsforslag fra sjokoladeekspertene.

Lindt dark chocolate paired with a glass of red wine.

Møt våre Lindt sjokolademakere

Lindt finnes på ulike steder verden over, og slik bringer våre Lindt sjokolademakere deres egne unike perspektiver, kunstneriske paletter og kulinariske bakgrunner med seg inn i utviklingen av nye sjokolader og oppskrifter. Bli inspirert av deres historier om sjokoladelaging, baking og deres utsøkte kreasjoner.

Lindt Master Chocolatier smoothing out chocolate in a mould.

Historien om Lindt

Ta et steg tilbake i tiden for å oppdage den rike sjokoladehistorien som Lindt har å by på.

Les mer

Reisen fra "Bean To Bar" - til deg

Hos Lindt er vi stolte av sjokoladen vi har laget med lidenskap siden 1845. Vi streber etter å lage den fineste sjokolade, produsert etter høye etiske og bærekraftige standarder. Slik blir det mulig for deg å samvittighetsfullt nyte Lindt sjokolade, gang på gang.

Lær mer
Cocoa farmers holding a basket of cocoa pods over their heads.
Woman enjoying a moment of bliss with LINDOR.

En stund av lykke

Selv midt i hverdagen er det mulig å skape ‘den stunden’ av bare lykke for deg selv. Vi vil gjerne komme med noen inspirerende tips og ideer.

Møt Roger

Roger er beundret verden over, ikke bare for sin fantastiske suksess som idrettsutøver, men også for sin jordnære personlighet som har gitt ham mange lojale fans.

Roger Federer is our Lindt Brand Ambassador