Lindt Patisserie Chocolate Mousse 110G
kr 99,00
På lager
Med bare noen få enkle grep tilbereder du Lindt Chocolate Mousse. En perfekt og herlig dessert å tilby gjestene dine. Etter 10 minutters tilberedning og ca 1 time i kjøleskapet har du en fantastisk Mousse med en rik aroma av fineste Lindt sjokolade klar til servering etter middag. Det eneste du trenger å tilsette er 250ml melk. Tre trinn, og moussen er klar til å sette i kjøleskapet for å stå mens du nyter maten.
1. Hell innholdet fra posen med Mousse au Chocolat i en bolle.
2. Tilsett 250 ml kald melk. Bland i 3 til 4 minutter med en elektrisk mikser.
3. Hell moussen i fire skåler og sett i kjøleskapet i cirka en time.
Vi anbefaler at du inntar moussen innen 24 timer etter tilberedning. En pakke Lindt Chocolate Mousse rekker til 4 porsjoner. Tips fra sjokolademesteren er å servere moussen i en skålformet vaffel og dekorere den med noen kokosflak.
Ernæringsfakta:
Energi kJ | 681 |
Energi kcal | 162 |
Fett | 5 |
- hvorav mettet fett | 3.4 |
Karbohydrater | 23 |
- hvorav sukkerarter | 19 |
Protein | 4.3 |
Salt(g) | 0.2 |
Ingredienser:
Ingredienser: Ingredienser: sjokoladepulver 38% (sukker, kakaopulver, sjokoladen inneholder minst 33% kakao), sukker, fettredusert kakao, modifisert stivelse, glukosesirup, kokosnøttolje, emulgatorer (MELKEsyreestere av mono- og diglyserider av fettsyrer), MELKeprotein, kaffepulver, smakstilsetninger, salt. Kan inneholde SOYA. |
Allergens: MELKE, MELK, SOYA |