Engroskjøp

Lindt Patisserie Chocolate Lava Cake 240G

kr 189,00

Lindt Patisserie Chocolate Lava Cake 240G

Lindt Patisserie Chocolate Lava Cake 240G

kr 189,00
På lager
Å bake en imponerende dessert til etter middagen med minst mulig oppstyr – denne sjokoladekaken, også kjent som sjokoladefondant eller lava cake, har et nydelig rennende senter. Kan det bli bedre for en sjokoladeelsker? Lindts sjokolademestere har laget en fantastisk kakeblanding som med noen få enkle trinn kan imponere middagsgjestene dine med en dessert utenom det vanlige. Alt du trenger å legge til er 2 mellomstore egg. 1. Ta smør og mel på innsiden av de 4 aluminiumsformene som kommer i pakken. Hell innholdet fra posen i en bolle og tilsett eggene. 2. Pisk med en elektrisk mikser i cirka ett minutt på middels hastighet. 3. Fordel blandingen i de 4 formene og stek i 8 minutter i en forvarmet ovn på 220°C 4. For best resultat anbefaler vi IKKE å bruke varmluftsovn. 5. Etter steking lar du hvile utenfor ovnen i 10 minutter. 6. Vend om på tallerken og server varm eller lunken. Tips fra sjokolademesteren: Overrask gjestene dine med kontrasten mellom varmt og kaldt, server sjokoladefondanten med en kule vaniljeis og røde bær.

Ernæringsfakta:

Energi kJ 1410
Energi kcal 336
Fett 13
- hvorav mettet fett 7.8
Karbohydrater 48
- hvorav sukkerarter 34
Protein 7.3
Salt(g) 0.34

Ingredienser:

Ingredienser: Ingredienser: druesukker, Lindt sjokolade 29% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, sjokoladen inneholder minst 35% kakao), kakaopulver, tørket glukosesirup, potetmel, maisstivelse, vegetabilsk fett (kokos), skummetMELKpulver, stabilisator (natriumsitrat, kaliumfosfater), emulgatorer (mono- og diglyserider av fettsyrer), salt, smakstilsetninger. Kan inneholde NØTTER, SOYA.
Allergens: MELK, NØTTER, SOYA