Lindt Patisserie Chocolate Cake 400G
kr 229,00
På lager
Med Lindts Torta al Cioccolato kan du enkelt lage en luftig, saftig og smakfull sjokoladekake. Med bare noen få enkle grep lager du en uimotståelig sjokoladekake. Overrask dine kjære med denne imponerende sjokoladekaken, som passer for både store og små. Perfekt som avslutning på enhver middag eller til kaffepausen på jobben. Gir hverdagen litt luksus.
1. Smør og mel en rund bakeform med avtagbar kant. Hell 200 ml fløte og de 3 eggene i en bolle.
2. Tilsett innholdet i kakemiksen og bland med en elektrisk mikser. Bland i omtrent tre minutter på middels hastighet.
3. Hell røren i bakeformen med avtagbar kant, 22 - 24 cm i diameter.
4. Stek i 35 minutter i en forvarmet ovn på 175°C.
5. Ta ut av ovnen og la avkjøles i 10 minutter.
6. Pynt den avkjølte kaken med melis før servering.
Tips fra vår sjokolademester: Dryss kaken rikelig med melis og server med frisk frukt. Noen minutter å forberede, et øyeblikk å bli forelsket.
Ernæringsfakta:
Energi kJ | 1555 |
Energi kcal | 372 |
Fett | 18 |
- hvorav mettet fett | 9.8 |
Karbohydrater | 44 |
- hvorav sukkerarter | 30 |
Protein | 6.5 |
Salt(g) | 1.3 |
Ingredienser:
Ingredienser: Ingredienser: Lindt sjokolade 65% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, kakaopulver, sjokoladen inneholder minst 35% kakao), HVETEmel, sukker, maisstivelse, potetmel, hevemiddel (natriumfosfater, natriumkarbonat), stabilisatorer (xantangummi), smakstilsetninger, salt,. Kan inneholde NØTTER, MELK, SOYA. |
Allergens: HVETE, NØTTER, MELK, SOYA |