Gjør en forskjell: Karriere hos Lindt

Vår suksess er avhengig av våre folk. Hos Lindt ønsker vi å styrke våre ansatte til å nå sitt fulle potensial. Vi ser etter personer med ulike bakgrunner. De har alle forskjellige perspektiver, men, avgjørende, deler de samme engasjementet, drivkraften og ambisjonene. Vi investerer i talent fordi vi vet at ethvert produkt bare er like bra som menneskene bak det. Det er det som gjør sjokoladen vår i verdensklasse. Vi ønsker å gjøre en forskjell i livet ditt – så du kan gjøre en forskjell i vårt.

Lindt Nordic Story

Lindt har glatt chokladälskare över hela världen sedan 1845. Under Lindt & Sprünglis 175 år har vi enbart producerat choklad och chokladrelaterade produkter. Inget annat. Generationer av hänförda, fantasifulla, entusiastiska och uppfinningsrika medarbetare har byggt företaget till vad det är idag: världens ledande producent av premiumchoklad.

2005 började Lindt Nordic framgångssaga. Från början med enbart 4 anställda är vi nu på 2020-talet ett starkt team på 120 anställda som är dedikerade att ge chokladälskare i Norden upplevelsen av den finaste chokladen. Från att ha varit en nischaktör i regionen växte Lindt snabbt till att vara den 2: a största leverantören av chokladkakor & praliner i Sverige och är ett av de snabbast växande chokladföretagen i Norden.

Utan tvekan, anser vi att Lindt är det mest glänsande namnet inom premiumchokladkategorin.

Lindt bunny production line.

Gjør en forskjell: Karriere hos Lindt

Vår suksess er avhengig av våre folk. Hos Lindt ønsker vi å styrke våre ansatte til å nå sitt fulle potensial. Vi ser etter personer med ulike bakgrunner. De har alle forskjellige perspektiver, men, avgjørende, deler de samme engasjementet, drivkraften og ambisjonene.

Vi investerer i talent fordi vi vet at ethvert produkt bare er like bra som menneskene bak det. Det er det som gjør sjokoladen vår i verdensklasse. Vi ønsker å gjøre en forskjell i livet ditt – så du kan gjøre en forskjell i vårt.

Konsernsjefens uttalelse

"Jeg liker virkelig å jobbe for dette selskapet, og jeg har gjort det i mer enn 20 år nå. Det er en sann glede og ære å bidra til LINDTs reise inn i fremtiden her i Norden. Vi har oppnådd fantastiske resultater de siste 15 år, men faktisk er vi fortsatt i begynnelsen av eventyret vårt.

Jeg har den utrolige flaksen at jeg kan jobbe med noen av de mest talentfulle, kunnskapsrike og entusiastiske kollegene og teammedlemmene i bransjen. Jeg er inspirert av deres vilje til å lykkes og av deres ambisjon om å være en del av en arv. Dette er hva det handler om: å sette spor."

Patrick Faeh, CEO

Lindt CEO.

Hva våre ansatte sier

Sandra M., Nordic Brand Manager

«Det beste med Lindt er at det er en åpenhet, en fremoverlent ånd og vi støtter hverandre hver dag. Jeg har stor frihet og mulighet til å påvirke arbeidet mitt, min innsats verdsettes høyt. Det er gøy å være med på å fortrylle hverdagen med våre premiumprodukter. Jeg er ekstra stolt over å ha bidratt til lanseringen av Excellence Salty Liquorice på det nordiske markedet.”

Johan E., Sales Executive Sweden

«Det jeg elsker med jobben min er å jobbe tett med kundene våre som representerer et velkjent premiummerke. Selv om vi er en del av et globalt selskap har vi et tydelig ansvar for vårt lokale marked og jeg er i stand til å bidra til vekst. Teamet mitt er flott, alle er dedikerte til å gjøre sitt beste og kulturen vår er veldig mye "vi er i dette sammen".

Heli R., Store Manager Lindt Zsar outlet Finland

«Det beste med jobben min er kundekontakten – å møte mennesker hver dag som deler lidenskapen for sjokolade. Vårt mål er å overgå kundens behov og få dem til å smile. Med utmerket kundeservice streber vi etter å engasjere dem til å besøke oss igjen. Vi har et sterkt fellesskap og vi jobber tett sammen. Alle støtter hverandre. Jeg føler at jeg er en del av en stor familie."

Malle M., Master Data Specialist

"Jeg elsker jobben min fordi vi streber etter dyktighet i alt vi gjør. Vi deler erfaringer og kunnskap, som gjør at du lærer nye ting hver dag. Vi er gründere med hjertet på rett sted. Lindt er som min andre familie.»

Anna A., Account Manager / Regional Product Manager

«Det er veldig spennende å jobbe med en merkevare som ansatte og forbrukere brenner så mye for og en merkevare som bringer glede til folk. Selskapets verdier og mine verdier samsvarer godt, noe som er veldig viktig for meg. Jeg kan stolt fortelle folk hvor jeg jobber. Lindt gir ansatte muligheten og tilliten til å utvikle sitt ansvar og vokse inn i nye roller. Lindt har en veldig oppmuntrende bedriftskultur. Nye ideer og forslag mottas alltid med et åpent sinn."

Josefin B., Sales Controller/Business Analyst & KAM

«Hos Lindt er det store muligheter for å utvikle seg, både i den nordiske organisasjonen og i Lindt Group internasjonalt. Det jeg gjør bidrar til utviklingen av virksomheten – jeg føler at jeg kan påvirke hver dag. Kulturen her er preget av åpenhet og fremtidsrettet tenkning. Vi har en stor positiv og støttende lagånd, både i teamet mitt og på tvers av avdelinger."

Jobbe hos Lindt

Hos Lindt & Sprüngli ser vi etter lidenskapelige mennesker som deg. Vi tilbyr et bredt spekter av karrieremuligheter – finn din perfekte match ved å bla gjennom våre avdelinger innen retail, markedsføring, salg, Supply Chain eller finans. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Employees with the Lindt bunny.

Fordeler

Vi er en vellykket bedrift med et familiepreg og et vell av muligheter for vekst - både i ditt yrkes- og privatliv. Vi utvider stadig og har muligheten til å gi deg internasjonale erfaringer. Alle våre ansatte på hvert sted nyter toppnivåfordeler tilpasset det lokale markedet. Og ikke glem all den sjokoladen!

Steder

Lindt er globalt innen rekkevidde, men lokalt i hjertet. Vi har butikk- og kontorlokaler i nesten alle hovedsteder og storbyer rundt om i verden, mens produksjonsanleggene våre ligger i mer avsidesliggende steder og inkluderer alle fordeler.

Hvert av disse kontorene, butikkene og produksjonsanleggene forblir koblet til vårt globale nettverk, men har friheten til å utvikle sin egen atmosfære som er unik for regionen den befinner seg i.

Bla gjennom våre karrieremuligheter og verdenskartet for å se hvor vi er.

HITTA OSS
Lindt headquarters.