Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindt GOLD BUNNY White Chocolate 100g

Spesialpris kr 41,94 Vanlig pris kr 69,90

Ikke på lager

Vi gir deg beskjed så snart vi har lageret.

Lindt GOLD BUNNY White 100g er en eksklusiv påskehare laget av søt, hvit sjokolade som er den perfekte påskegaven å gi til alle som liker hvit sjokolade. Lindts sjokolademestere har skapt denne sjarmerende figuren i den fineste hvite sjokolade, kledd i gull og med et hvitt bånd og en gyllen bjelle rundt halsen. Lyden av GOLD BUNNY er et tegn på at den etterlengtede våren og påsken er her! Denne påskeharen av den fineste hvite sjokoladen er omhyggelig laget av våre sjokolademestere som har laget sveitsisk sjokolade av høyeste kvalitet siden 1845. Lindt GOLD BUNNY er tilgjengelig i forskjellige smaker og størrelser og passer like godt til eggjakten som den er til pynt på påskebordet.

Ernæringsfakta:

Energi kJ 2341
Energi kcal 561
Protein 6.5
Fett 35
- hvorav mettet fett 22
Karbohydrater 55
- hvorav sukkerarter 55
Salt(g) 0.21

Ingredienser:

Ingredienser: Ingredienser: sukker, kakaosmør, helMELKpulver, skummetMELKpulver, emulgator (SOYA-lecitin), smakstilsetning. Kan inneholde HASSELNØTTER, MANDLER, andre NØTTER. Den hvite sjokoladen inneholder minst 20% kakaosmør og minst 14% melketørrstoff.
Allergens: MELK, SOYA, HASSELNØTTER, MANDLER, NØTTER