Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindt Gold Bunny Milk Chocolate 100G

Spesialpris kr 41,94 Vanlig pris kr 69,90

Lindt Gold Bunny Milk Chocolate 100G

Lindt Gold Bunny Milk Chocolate 100G

kr 69,90 kr 41,94
På lager
Skap den ultimate påskestemningen med Lindt GOLD BUNNY Milk Chocolate, vår ikoniske påskehare laget av den fineste melkesjokolade. Lindt GOLD BUNNY er en påskehare laget av den fineste sjokolade og har vært en elsket påskehare over hele verden siden 1952. Vår nydelige GOLD BUNNY er laget av nydelig melkesjokolade og er pakket inn i tradisjonell gullfolie, røde bånd og gullbjeller. Lyden av bjellen til GOLD BUNNY er et tegn på at den etterlengtede våren og påsken er her! Nyt den rike smaken av uimotståelig kremet melkesjokolade og unn deg selv eller noen du elsker denne påsken med denne elegante, gylne påskeharen. Lindt GOLD BUNNY er en perfekt påskegave å gi til alle sjokoladeelskere - store og små. Denne sjokoladepåskeharen er nøye laget av våre sjokolademestere som har laget sveitsisk sjokolade av høyeste kvalitet siden 1845. Lindt GOLD BUNNY er tilgjengelig i forskjellige smaker og størrelser og passer like godt til eggjakten som til pynt på påskebordet.

Ernæringsfakta:

Energi kJ 2272
Energi kcal 544
Protein 7.2
Fett 32
- hvorav mettet fett 19
Karbohydrater 56
- hvorav sukkerarter 54
Salt(g) 0.32

Ingredienser:

Ingredienser: Ingredienser: sukker, kakaosmør, helMELKpulver, kakaomasse, LAKTOSE, skummetMELKpulver, emulgator (SOYA-lecitin), BYGGmaltekstrakt, smakstilsetning. Kan inneholde HASSELNØTTER, MANDLER, andre NØTTER. Melkesjokoladen inneholder minst 30% kakao og minst 18% melketørrstoff.
Allergens: MELK, LAKTOSE, SOYA, BYGG, HASSELNØTTER, MANDLER, NØTTER