Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindt GOLD BUNNY Flower Milk Chocolate 200g

Spesialpris kr 77,99 Vanlig pris kr 129,99

Lindt GOLD BUNNY Flower Milk Chocolate 200g

Lindt GOLD BUNNY Flower Milk Chocolate 200g

kr 129,99 kr 77,99
På lager
Lindt GOLD BUNNY Flower Milk Chocolate 200g er en eksklusiv påskehare av den fineste melkesjokolade. Lindts sjokolademestere har skapt denne sjarmerende figuren i gylden folie pyntet med blomster og et elegant rødt bånd med bjelle rundt halsen. Lyden av GOLD BUNNY er et tegn på at den etterlengtede våren og påsken er her! Denne påskeharen av den fineste mørke sjokoladen er omhyggelig laget av våre sjokolademestere som har laget sveitsisk sjokolade av høyeste kvalitet siden 1845. Lindt GOLD BUNNY er tilgjengelig i forskjellige smaker og størrelser og passer like godt til eggjakten som den er for pynting av påskebordet.

Ernæringsfakta:

Energi kJ 2272
Energi kcal 544
Protein 7.2
Fett 32
- hvorav mettet fett 19
Karbohydrater 56
- hvorav sukkerarter 54
Salt(g) 0.32

Ingredienser:

Ingredienser: Ingredienser: sukker, kakaosmør, helMELKpulver, kakaomasse, LAKTOSE, skummetMELKpulver, emulgator (SOYA-lecitin), BYGGmaltekstrakt, smakstilsetning. Kan inneholde HASSELNØTTER, MANDLER, andre NØTTER. Melkesjokoladen inneholder minst 30% kakao og minst 14% melketørrstoff.
Allergens: MELK, LAKTOSE, SOYA, BYGG, HASSELNØTTER, MANDLER, NØTTER