Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindt GOLD BUNNY Dark Chocolate 100g

Spesialpris kr 47,99 Vanlig pris kr 79,99

Ikke på lager

Vi gir deg beskjed så snart vi har lageret.

Lindt GOLD BUNNY Dark 60% 100g er en eksklusiv påskehare av den fineste mørke sjokolade som er den perfekte påskegaven å gi til alle som liker mørk sjokolade. Lindts sjokolademestere har skapt denne sjarmerende figuren i 60 % mørk sjokolade, kledd i gull og med brunt bånd og gyllen bjelle rundt halsen. Lyden av GOLD BUNNY er et tegn på at den etterlengtede våren og påsken er her! Denne påskeharen av den fineste mørke sjokoladen er omhyggelig laget av våre sjokolademestere som har laget sveitsisk sjokolade av høyeste kvalitet siden 1845. Lindt GOLD BUNNY er tilgjengelig i forskjellige smaker og størrelser og passer like godt til eggjakten som den er som pynt på påskebordet.

Ernæringsfakta:

Energi kJ 2365
Energi kcal 569
Protein 7.1
Fett 39
- hvorav mettet fett 23
Karbohydrater 43
- hvorav sukkerarter 37
Salt(g) 0.07

Ingredienser:

Ingredienser: Ingredienser: kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator (SOYA-lecitin), smakstilsetning. Kan inneholde HASSELNØTTER, MANDLER, andre NØTTER, MELK. Den mørke sjokoladen inneholder minst 60% kakao.
Allergens: SOYA, HASSELNØTTER, MANDLER, NØTTER, MELK