Engroskjøp

Lindt Creation Dessert 400G

kr 299,00

Lindt Creation Dessert 400G

Lindt Creation Dessert 400G

kr 299,00
På lager
Lindt CREATION DESSERT er laget av Lindts sjokolademestere med inspirasjon fra klassiske franske desserter og bakverk. En hyggelig konfekteske med kreasjoner som Crème Brûlée, Marengs, Chocolate Fondant, Eclair, Mille Feuille, Tiramisu og Brownie. Perfekt å nyte sammen i et selskap eller ta med som en overraskende gave til verten.

Ernæringsfakta:

Energi kJ 2294
Energi kcal 551
Fett 34
- hvorav mettet fett 20
Karbohydrater 53
- hvorav sukkerarter 49
Protein 4.6
Salt(g) 0.15

Ingredienser:

Ingredienser: Ingredienser: sukker, kakaosmør, kakaomasse, MELKepulver, vannfritt MELKefett, LAKTOSE, invertsukker, glukosesirup, HASSELNØTTfyll 2% (HASSELNØTTER, sukker), vegetabilsk fett (palme, kokos), stabilisator (sorbitol), HASSELNØTTER 1%, fettredusert kakao, VALNØTTER 1%, skummetMELKpulver, kjeks 0,8% (HVETEmel, sukker, vannfritt MELKefett, skummetMELKpulver, BYGGmaltekstrakt), karamellbiter 0,8% (sukker, vannfritt MELKefett, skummetMELKpulver, emulgator (rapslecitin)), emulgator (SOYAlecitin), smuldret kjeks 0,2% (HVETEmel, vegetabilsk fett (kokos, solsikke), sukker, glukosesirup, MELKeprotein, bakepulver (ammonium og natriumbikarbonat)), melkemarengs 0,2% (sukker, HVETEstivelse, MELKeprotein), FLØTEpulver, sprø flak (HVETEmel, sukker, HVETEmalt, emulgator (rapslecitin), bakepulver (natriumbikarbonat)), BYGGmaltekstrakt, smakstilsetning (EGG, karamell), MASCARPONE, naturlig kaffesmak, smakstilsetning (vanillin), naturlig vaniljearoma, salt, naturlig smakstilsetning (VALNØT, karamell), overflatebehandlingsstoff (gummi arabicum), MELKeprotein, stabilisatorer (disodiumfosfat), farge (paprikaekstrakt). Kan inneholde EGG, andre NØTTER. Melkesjokoladen inneholder minst 30% kakao og minst 20% melketørrstoff. Den mørke sjokoladen inneholder minst 44% kakao. Den hvite sjokoladen inneholder minst 30% kakaosmør.
Allergens: MELK, LAKTOSE, HASSELNØTT, HASSELNØTTER, VALNØTTER, HVETE, BYGG, SOYA, FLØTE, EGG, MASCARPONE, VALNØT, NØTTER