Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Privacy notice

Lindt & Sprünglis Personvernerklæring

Lindt & Sprünglis Personvernerklæring

Så gøy at du har valgt å handle hos oss på Lindt & Sprüngli (" Lindt ")! Vi håper at du er fornøyd med våre produkter og tjenester og at du har en positiv opplevelse av våre nettsider, vår nettbutikk og mobilapp og sidene våre i sosiale medier (heretter kalt " nettstedene ").

 

Hos Lindt tar vi behandlingen av dine personopplysninger svært alvorlig. Hensikten med vår personvernspolicy/personvernserklæring er å kartlegge på en oversiktlig og håndterlig måte hvordan vi behandler personopplysningene dine. Din personlige informasjon behandles av oss når du besøker våre nettsider, " offline-programmer " og butikker, eller deltar i våre arrangementer.

 

Beskyttelse av dine personopplysninger er en av Lindts viktigste arbeidsoppgaver. Vi ønsker å tilby en tjeneste som er skreddersydd til dine spesifikke behov. Nedenfor er en beskrivelse av hvordan Lindt behandler dine personopplysninger.


1. Når gjelder denne personvernerklæringen?

 

Ved å bruke Lindts Nettsteder eller ved å dele din personlige informasjon med oss, samtykker du til at Lindt kan behandle dine personopplysninger i samsvar med denne personvernerklæringen.

Hvis du ikke samtykker til denne personvernerklæringen, anbefaler vi at du avstår fra å bruke eller besøke våre nettsider og/eller å gi Lindt dine personlige opplysninger. Lindt forbeholder seg retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen når som helst. Du bør derfor regelmessig gjennomgå den for å holde deg oppdatert på hvordan vi behandler personopplysningene dine. Eventuelle vesentlige endringer trer i kraft når de legges ut på denne nettsiden, og du vil bli varslet om dem innen rimelig tid.


2. Hva samtykker du til?

 

Lindt vil kun samle inn, bruke eller dele din personlige informasjon i samsvar med gjeldende regler og lover. Dine personopplysninger vil bli behandlet i overenstemmelse med GDPR i tilfeller hvor 

·         du har gitt samtykke til behandlingen (art. 6 s. 1 a),

·         behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale, eller forespørsel (art. 6 s. 1 b),

·         behandlingen er nødvendig for å oppfylle en rettslig forpliktelse (art. 6 s. 1 c), eller

·         behandlingen er nødvendig for formål knyttet til våre eller en tredjeparts legitime/berettigede interesser (art. 6 s. 1 f).

Vi vil be deg om å gi ytterligere samtykke dersom vi bruker din personlige informasjon til formål som ikke dekkes av denne personvernerklæringen. Du trenger ikke å gi et slikt samtykke, men hvis du ikke gjør det, kan din tilgang til visse aktiviteter eller funksjoner på våre nettsteder bli begrenset. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke for fremtidig bruk og/eller behandling av personopplysninger.


3. Hvordan samler Lindt inn data?

 

3.1 Personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder personlig informasjon som Lindt samler inn fra enkeltpersoner eller enheter gjennom en rekke forskjellige kilder (som nettsteder, nettbutikker, mobilapper, sosiale medier, arrangementer eller kundeengasjementstjenester) og, i noen tilfeller, fra tredjeparter. 

3.2 Typer personopplysninger som behandles

Lindt behandler kun personopplysninger som er nødvendige for ett eller flere spesifikke formål. Vi behandler følgende informasjon:


Personopplysninger som du deler med oss direkte

Lindt samler inn personopplysninger når du ber om informasjon om oss, når du handler våre produkter, melder deg på en konkurranse eller bruker våre applikasjoner og tjenester. Du vil bli informert om hva slags informasjon som er obligatorisk å dele og hva slags informasjon du kan velge om du vil dele eller ikke. Opplysningene vi samler inn inkluderer:

Personlig kontaktinformasjon som navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, husstand eller sted.
Påloggingsinformasjon til din brukerkonto – dersom du registrerer en konto hos oss – eller informasjon som du bruker til å fylle ut en spørreundersøkelse (navn, e-postadresse, påloggings-ID, brukernavn, passord og sikkerhetsspørsmål).
Betalingsinformasjon, som navn, kredittkortnummer, utløpsdato og faktureringsadresse, når du kjøper produktene våre på nett eller i en av våre butikker.
Brukergenerert innhold, inkludert alt innhold (som bilder, videoer og personlige historier) som du lager og deler ved å laste det opp til noen av våre nettsider.
Ansettelsesinformasjon som CV, personlige brev og referanser som du sender inn når du søker jobb hos oss.
Data som gjelder regionen du er i hvis du tillater deling av posisjonen din for å kunne finne nærmeste Lindt sjokoladebutikk.
Informasjon som samles inn automatisk når du samhandler med nettsidene våre

Vi bruker såkalte informasjonskapsler ("cookies") og annen sporingsteknologi når vi samler inn visse typer informasjon om hvordan du samhandler med våre nettsider og applikasjoner. Eksempler på informasjon som samles inn er IP-adresser, nettleser- og surfeinnstillinger, hvilke nettsider du har besøkt, samt informasjon om din «navigasjonsopplevelse» (hvor lenge du har besøkt nettsidene, med mer). Du kan lese mer om dette i våre retningslinjer for informasjonskapsler.
Vi samler inn personopplysninger fra tredjeparts-nettsteder for sosiale medier (som «liker»-funksjonen på Facebook eller «følg»-funksjonen på Twitter og Youtube) gjennom såkalte «plug-ins». Disse dataene samles inn slik at du kan dele Lindts innhold på dine sosiale medier. Ytterligere informasjon om hvordan disse dataene behandles og brukes av tredjeparter på deres nettsteder, samt informasjon om rettigheter og innstillinger for beskyttelse av personvernet ditt på disse tredjepartsnettstedene, finnes i data- eller personvernerklæringen til den respektive tredjepart.
Dersom du ikke vil at Lindt eller en annen tredjepart allokerer data samlet inn via våre nettsider til din sosiale mediekonto, må du logge ut av det sosiale medienettstedet før du besøker Lindts nettsider.


4. Om barns personopplysninger

De fleste av nettsidene våre er designet og beregnet for voksne brukere. Hvis et nettsted tilbyr innhold til et yngre publikum, vil vi be om samtykke fra en forelder eller foresatt før vi samler inn personlig informasjon. Slikt samtykke innhentes dersom vi mener det er hensiktsmessig eller hvis det er nødvendig i henhold til gjeldende lover og regler (myndighetsalderen varierer fra land til land). Hvis vi oppdager at et barns personopplysninger har blitt overført til oss uten samtykke fra en forelder eller foresatt, vil disse dataene bli slettet fra vår database. Foreldrene eller foresatte til barnet kan kontakte oss og be om at barnets personopplysninger slettes eller at barnet avregistreres fra vår nettside (se kontaktinformasjon nedenfor). For dette formålet kan vi be om en kopi av et identifikasjonsdokument for å bekrefte foreldreskap eller vergemål.

Vær oppmerksom på at Lindt følger gjeldende lover og regler vedrørende markedsføring som er rettet mot eller berører barn.


5. Hvorfor samler vi inn og bruker personopplysninger?

 

Lindt samler inn og bruker personopplysninger til ulike formål. Du kan motsi deg denne databehandlingen når som helst (se kontaktinformasjon nedenfor). Dataene dine samles inn av følgende årsaker:

For å tillate opprettelse av og tilgang til brukerkontoen din, inkludert eventuelle lojalitetsprogrammer knyttet til denne kontoen. I disse tilfellene behandler vi dine personopplysninger for å oppfylle en avtale eller en forespørsel.
For å behandle og sende dine bestillinger og kjøp. Også i disse tilfellene behandler vi dine personopplysninger for å oppfylle en avtale eller en forespørsel.
For å videreutvikle måten vi samhandler med våre forbrukere og for å kunne tilby deg en skreddersydd forbrukertjeneste. Dette gjør vi ved å:
o    Sende informasjon, produkter eller prøveprodukter som du har bedt om. I disse tilfellene behandler vi dine personopplysninger med støtte fra ditt samtykke.

o    Involvere deg i markedsføringen av våre produkter og tjenester, ved for eksempel å publisere innholdet ditt (f.eks. et av dine Instagram- eller Facebook-bilder) eller en av dine anmeldelser av produktene våre. I disse tilfellene behandler vi personopplysningene med støtte fra ditt samtykke.

For å kontakte deg via e-post, brev eller telefon for å svare på dine spørsmål, klager eller kommentarer. I disse tilfellene behandler vi dine personopplysninger, inkludert alle mulige spesielle kategorier av data som du har gitt ut med ditt forhåndssamtykke (eller tidligere samtykke), for å oppfylle en forespørsel.
For å bruke personopplysningene til gjennomføring av konkurranser eller kampanjer du har registrert deg til, eller lojalitetsprogrammer du er tilknyttet. Vi gjør dette når vi:
o    Administrerer konkurransene eller kampanjene. I disse tilfellene behandler vi dine personopplysninger for å oppfylle en avtale.

o    Publiserer detaljer om vinneren av en konkurranse. Vi gjør kun dette dersom vi har støtte fra ditt samtykke der et slikt samtykke er nødvendig, eller for å oppfylle en juridisk forpliktelse som påhviler oss, eller når det er i vår legitime interesse. Detaljer om hvordan vi behandler dine data er definert i de offisielle reglene eller detaljene som publiseres sammen med hver enkelt konkurranse/kampanje.

o    Lar deg delta i vårt lojalitetsprogram og samhandle med oss i programmet. I disse tilfellene behandler vi dine personopplysninger med støtte fra ditt samtykke, om dette samtykket er nødvendig.

For å kontakte deg for markedsføringsformål, inkludert direkte markedsføring, og via funksjoner innenfor sosiale nettverk, som «liker», «del» og «kommenterer» på f.eks. Facebook. I det følgende beskriver vi måtene vi tar kontakt med deg dersom du har samtykket til å motta denne informasjonen.
o    Når vi sender våre nyhetsbrev til deg, dersom du har abonnert på en slik tjeneste.

o    Når vi foreslår produkter eller tjenester som vi tror vil være av interesse for deg.

o    Når vi tilbyr deg muligheten til å delta i konkurranser eller kampanjer.

o    Når vi kontakter deg via SMS, hvis du har abonnert på en slik tjeneste. Hvis det gjøres gjennom en tredjepart, vil vi informere deg om navnet på denne tredjeparten.

For å forbedre nettsidene våre. Dette gjøres blant annet ved å kombinere dine personlige opplysninger med informasjon vi mottar fra andre parter, for bedre å forstå dine preferanser og behov, og dermed kunne tilby bedre service og bedre tjenester. Vi ønsker å tilpasse våre nettsider til deg og din bruk, slik at de viser produkter som er relevante for deg og viser deg annonser basert på dine interesser. I følgende tilfeller har vi en legitim interesse i å behandle dine opplysninger, med mindre annet er oppgitt:
o    For å evaluere bruken av våre nettsider, ved blant annet å analysere informasjon om pålogging til brukerkontoer, opplysninger vi samler inn om bruk av din enhet (datamaskin, nettbrett, med mer),  og/eller tidligere bruk av nettsider.

o    For å evaluere bruken av våre nettsider ved hjelp av sporingsverktøy, med støtte fra brukerens samtykke eller basert på vår legitime interesse. Les mer i våre retningslinjer for informasjonskapsler .

o    For å forbedre produktene og tjenestene våre ved å bruke demografisk informasjon, kundeprofilering og tilbakemeldinger fra kunder. I disse tilfellene behandler vi dataene med støtte fra ditt samtykke.

o    For å bruke informasjonskapsler eller annen sporingsteknologi til å analysere hvor effektive våre markedsføringer og kampanjer er. Vi gjør dette med støtte fra ditt samtykke eller på grunnlag av vår legitime interesse.

o    For å skreddersy din opplevelse på nettsidene ved hjelp av direkte markedsføring. I disse tilfellene behandler vi dine data med støtte fra ditt samtykke. Les mer i våre retningslinjer for informasjonskapsler .

For å kunne tilby deg deltakelse i fellesskapsfora, anbefal-til-en-venn-programmer, og sosiale nettverksfunksjoner som Facebook Connect. I disse tilfellene behandler vi din data med støtte fra ditt samtykke.
For å behandle din jobbsøknad og eventuelt for å finne ut om du vil være egnet for relevante arbeidsoppgaver i vårt selskap. I disse tilfellene behandler vi informasjonen din for å oppfylle en avtale eller forespørsel, eller med støtte fra ditt samtykke (der det er nødvendig).
For internkontroll, sikkerhet og saksbehandling. I følgende tilfeller har Lindt en legitim interesse i å behandle din data:
o    for å opprettholde den daglige driften – samt vedlikehold og sikring – av Lindts nettsider.

o    for å gjennomføre demografiske studier eller gjennomføring av revisjoner/ gjennomgang av bokføring er og/eller arkiver.

o    for å kontakte deg for forbrukerundersøkelser.

o    for å håndtere risikoer, tvister, materialer, arkivalier og registre.

For å overholde juridiske og lovpålagte krav. I disse tilfellene behandler vi opplysningene dine i den grad det er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse som påhviler oss.
 


6. Hvorfor deler vi personlig informasjon med andre parter?

 

Lindt deler ikke personopplysninger med noen tredjepart som har til hensikt å bruke informasjonen til direkte markedsføringsformål, med mindre du spesifikt har gitt samtykke til dette. Vi utleverer din personlige informasjon til følgende kategorier av mottakere:

våre datterselskaper og alle selskaper innenfor Lindt Group.
kommersielle partnere, for eksempel varemerkelisenshavere eller medarrangører av en kampanje.
tjenesteleverandører som yter tjenester på vegne av Lindt.
myndigheter av juridiske årsaker, og potensielle kjøpere til å gjennomføre en bestemt transaksjon.
Mer om mottakerne:

Datterselskaper, konsernselskaper og varemerkelisensinnehavere inkluderer:
o    et selskap som mottar en forespørsel og som overfører denne til et annet selskap som er berettiget til å svare.

o    et selskap som deler en jobbsøknad dersom søknaden skulle rettes til en annen bedrift.

o    et selskap som på din forespørsel overfører en brukerkonto som er åpnet på selskapets nettsider til en annen virksomhets nettside.

 

Kommersielle partnere inkluderer:
o    Partnere som deltar i en felles kampanje eller et felles lojalitetsprogram og som ønsker å sende deg relevant informasjon, dersom du har samtykket til det. Både Lindt og partneren kan ha et felles ansvar for dine personopplysninger. Personvernerklæringen til en slik partner vil gjelde for partnerens behandling av dine personopplysninger.

o    Vi vil, på din forespørsel, slette eller anonymisere dine personopplysninger fra nettsidene, med mindre vi har en juridisk forpliktelse til å beholde dem. Du bør imidlertid være oppmerksom på at dine personopplysninger fortsatt kan være tilgjengelige i partnerens egne databaser, dersom de ble sendt dit før vi mottok forespørselen din.

 

Tjenesteleverandører inkluderer:
o    Markedsførings-, media- og reklamebyråer som leverer og analyserer våre kampanjer.

o    Post- og logistikkselskaper som leverer produkter som du har bestilt.

o    Databehandlingsenheter som handler etter Lindts instrukser, for eksempel rekrutteringsbyråer, hosting- eller sikkerhetsleverandører. 

Myndigheter, inkludert statlige eller rettshåndhevende organer som krever at vi deler dine opplysninger i samsvar med gjeldende lov.
Potensielle kjøpere inkluderer selskaper/juridiske enheter som Lindt selger hele eller deler av sin virksomhet eller merkevare til. Selv i forbindelse med en fusjon, endring av ledelse, eller avvikling av noen av Lindts selskaper eller merkevarer, har den potensielle kjøperen rett til å få tilgang til dine personopplysninger.
De fysiske og juridiske personene som er oppført ovenfor vil behandle dataene i egenskap av selvstendige personopplysningsansvarlige i samsvar med gjeldende lov eller som databehandler. Vi krever at slike tredjeparter, som kan være basert utenfor landet du har besøkt nettsidene fra, overholder alle relevante databeskyttelseslover og sikkerhetskrav i sin samhandling med - og behandling av – dine personopplysninger. Slike tredjeparter er forpliktet til å beskytte dine personopplysninger i samme grad som Lindt. Hvis nivået av databeskyttelse i et land ikke er i samsvar med Sveits eller EUs databeskyttelseslover, vil vi til enhver tid sørge for at beskyttelsen av dine personopplysninger er den samme som i Sveits eller i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS).

 

Les mer om behandling av personopplysninger i USA


Flere tredjeparts tjenesteleverandører er hjemmehørende i USA. Vi ønsker å gjøre brukere som er bosatt i eller har base i Sveits/EØS oppmerksom på det faktum at det i USA iverksettes overvåkingstiltak av amerikanske myndigheter som generelt tillater lagring av alle personopplysninger om alle personer hvis data har blitt overført fra Sveits/EØS til USA. Dette gjøres uten differensiering, begrensning eller unntak og uten et objektivt kriterium som gjør det mulig å begrense tilgang og behandling av data fra amerikanske myndigheter, til svært spesifikke, strengt begrensede formål som kan rettferdiggjøre inngrep.

Vi vil også gjøre deg oppmerksom på det faktum at det ikke finnes noen juridiske rettsmidler tilgjengelig i USA for personer fra Sveits/EØS som gjør det mulig å kreve å få tilgang til de lagrede personopplysningene, eller for å få dem rettet eller slettet. Det er heller ingen effektiv rettslig beskyttelse mot amerikanske myndigheters generelle rett til å få tilgang til din data etter den er mottatt av en tredjepart som er hjemmehørende i USA. Vi informerer de personene som kan bli berørt av dette slik at de kan ta en veloverveid og informert beslutning om de ønsker å samtykke til behandlingen av personopplysningene sine eller ikke.


Spesielt ber vi brukere bosatt i et av EUs medlemsland om å merke seg at fra EUs synspunkt har USA ikke tilstrekkelige nivåer av databeskyttelse, delvis på grunn av problemene nevnt i denne delen. Lindt kommer til å inngå avtaler med mottakerne av din data som er hjemmehørende i USA ( f.eks . Google, Facebook og Twitter), for å sikre at dine personopplysninger er beskyttet og sikret i henhold til gjeldende databeskyttelse lover.  

 

I de tilfeller hvor vi tilbyr sosiale plug-ins eller hvis du kobler brukerkontoen din til kontoene dine på tredjepartsplattformer, for eksempel Facebook, kan vi samle inn og behandle brukerkontorelatert informasjon. Hvis du kobler til Facebook, vil Facebook-identiteten din, herunder navn, e-post, steds- og posisjonsinformasjon, venneliste og profilbilde kunne lagres. Informasjonen vil bli brukt til å koble din Facebook-konto til nettsidene for å kunne tilby visse funksjoner på nettsidene. Tredjepartsplattformens bruk av informasjon som de har innhentet fra deg (eller som du har samtykket til innhenting av) styres av denne partens retningslinjer for personvern og de innstillinger som du har gjort inne på denne tjenesten. For ytterligere informasjon, vennligst les personvernerklæringen for hvert sosialt nettverk/plattform.

 


7. Hvordan lagrer og sikrer vi data og hvor lenge?

 

Lindt tar alle rimelige tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte personopplysningene vi har mot tap, uautorisert tilgang eller uønsket avdekking/lekkasje og annen misbruk. Personopplysninger vil ikke bli solgt, delt eller på annen måte avslørt til noen annen tredjepart enn i den grad det er angitt i denne personvernerklæringen. Vi beholder personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for det gitte formålet, for eksempel for å sende deg vårt nyhetsbrev eller annen markedskommunikasjon, for å svare på spørsmål, løse problemer eller tilby nye og forbedrede tjenester, eller av juridiske årsaker. Vi har lov til å lagre dataene i en rimelig periode etter at du har sluttet å bruke tjenestene våre. Etter en viss periode vil vi slette dataene dine på en sikker måte, dersom vi ikke er pålagt av juridiske forpliktelser til å oppbevare informasjonen i en lengre periode.

                                                
Det spesifiseres at vi beholder dine personopplysninger så lenge det er nødvendig:

for å utføre tjenester som du har bedt om eller som du har gitt ditt samtykke til (i den utstrekning som er spesifisert ovenfor);
for å bruke sporingsannonsering (annonsering som inneholder sporingsverktøy) og analysetjenester innenfor vår legitime interesse.
 

Generelt gjelder følgende tidsrammer for lagring av personopplysninger:

personopplysninger for brukernes brukerkontoer: inntil 3 måneder etter at brukeren har slettet sin konto. Etter denne perioden vil Lindt kun lagre informasjon som kreves for å oppfylle juridiske eller skattemessige forpliktelser.
personopplysninger knyttet til bestillinger/kjøp: tidsrammen spesifisert i gjeldende lov.
personopplysninger knyttet til jobbsøknader på nett: så lenge det er rimelig, tatt i betraktning vårt behov for å svare på spørsmål eller løse problemer og for å overholde lovbestemte krav i henhold til gjeldende lov. Med ditt samtykke kan vi beholde søknaden i en lengre periode, for eksempel for å kunne kontakte deg dersom en passende jobb skulle bli ledig i fremtiden.
personopplysninger for markedsføringsformål: inntil brukeren trekker tilbake sitt samtykke eller på lignende måte motsetter seg behandling av personopplysninger for markedsføringsformål.
personopplysninger til brukere som deltar i Lindts konkurranser: Så lenge som, men ikke lenger enn nødvendig for å oppfylle formålene som personopplysningene er samlet inn for.
personopplysninger om brukere som ber om informasjon fra, kommuniserer med, klager til eller sender henvendelser til Lindt: inntil brukerens forespørsel, henvendelse, begjæring eller klage er endelig behandlet. Deretter lagres opplysningene kun dersom det er nødvendig for at Lindt skal kunne gjøre oppfølgninger av en berettiget interesse (f.eks. i tilfeller hvor Lindt må lagre en brukers klage eller forespørsel for å kunne forsvare seg ved en eventuell tvist). Vi bruker hensiktsmessige tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte dataene dine mot tukling, delvis eller totalt tap og/eller uautorisert tilgang fra tredjeparter. Våre sikkerhetstiltak oppdateres fortløpende i henhold til den tekniske utviklingen på området.

Vi stiller ellers også høye krav til beskyttelse av egne, interne bedriftsdata. Våre ansatte og tjenesteleverandørene som er leid inn av oss er forpliktet til å opprettholde konfidensialitet og overholde databeskyttelseslover. De gis kun tilgang til personopplysninger i den grad det er nødvendig.


8. Hvilke rettigheter har du?

Du kan når som helst protestere mot eller motsette deg vår behandling av dine personopplysninger. Du har følgende rettigheter i denne sammenhengen:

Retten til tilgang: Du har rett til å be om tilgang til dine personopplysninger som er lagret hos oss når som helst og gratis, hvis vi behandler disse opplysningene. Du kan sjekke hvilke av dine personopplysninger som behandles av oss og at vi bruker dem i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

Rett til retting: Du har rett til å få uriktige eller ufullstendige personopplysninger rettet og å bli informert om rettelser som foretas. Vi tilstreber å informere den berettigede om rettelsene, hvis mulig, der dette ikke fører til uforholdsmessig stort arbeid for oss.

Rett til sletting: Under visse omstendigheter har du rett til å få dine personopplysninger slettet. I det enkelte tilfellet kan rett til sletting likevel være unntatt. Begrunnelsen for dette kan man lese ut av det som er sagt ovenfor om plikt til å lagre informasjon.

Rett til å begrense behandlingen: Under visse betingelser har du rett til å be om at behandlingen av dine personopplysninger begrenses.

Rett til dataportabilitet: Under visse omstendigheter har du rett til gratis å motta personopplysningene du har gitt oss i et maskinlesbart format (data i et format som kan behandles av en datamaskin). Under visse forutsetninger har du også rett til å overføre opplysningene til en annen behandlingsansvarlig uten at den behandlingsansvarlige som har fått utlevert personopplysningene (- i dette tilfellet Lindt -) forhindrer dette.

Rett til å sende inn en klage til den kompetente tilsynsmyndigheten: Du har rett til å klage til en kompetent tilsynsmyndighet om metoden som brukes for å behandle personopplysningene dine.

Angrerett: Du har rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandlingen av dine personopplysninger når som helst. Du kan imidlertid ikke trekke tilbake samtykket ditt med tilbakevirkende kraft.

 

Du kan utøve dine rettigheter ved å kontakte oss her.

I din Lindt-brukerkonto kan du velge å fjerne koblingen mellom kontoen og dine sosiale medieprofiler, samt velge å si opp abonnementet på Lindts nyhetsbrev. For å slette informasjonskapsler må du imidlertid endre innstillingene i nettleseren din. Se mer i våre retningslinjer for informasjonskapsler .

 


9. Hvordan kontakte oss

Lindt & Sprüngli (Nordic) AB, Box 3048, SE-169 03 Solna, Sverige, driver denne nettsiden og nettstedene det henvises til i denne personvernerklæringen. Lindt & Sprüngli fungerer som personopplysningsansvarlig for personopplysningene som behandles innenfor rammen av denne personvernerklæringen og er ansvarlig for å sikre at databehandlingen er i samsvar med gjeldende databeskyttelseslover, inkludert EUs databeskyttelsesforordning (GDPR).

Hvis du er bekymret for at Lindt & Sprüngli griper inn i personvernet ditt eller misbruker din personlige informasjon, eller hvis du har spørsmål eller kommentarer, kan du kontakte oss enten via vårt nettskjema eller via e-post. Du kan også kontakte oss ved å skrive til adressen ovenfor.

 

© Chocoladefabriken Lindt & Sprüngli AG 2020