Noen tall om Lindt luksussjokolade
1952
Året som den ikoniske GOLD BUNNY (påskeharen av sjokolade), første gang så verdens lys.
36
Antallet av EXCELLENCE sjokoladesorter solgt verden over.
4 miljarder
Antall LINDOR praliner laget årlig verden over.
Hva er temperering?
Temperering er prosessen av oppvarming, nedkjøling og gjenoppvarming av sjokoladen, for å oppnå en fast konsistens av kakaosmøret (fettet i sjokoladen), og unngå ukontrollert krystallisering. Vi utfører denne prosessen for å sikre at hver Lindt sjokolade har en vidunderlig glatt overflate, og at du hører den karakteristiske, knasende lyden hver gang du tar en delikat bit.
Lockning
Verb:
Prosessen av å "kle på" konfektbiten gjennom at den dekkes med et lag av herlig temperert sjokolade.
Prosessen av å "kle på" konfektbiten gjennom at den dekkes med et lag av herlig temperert sjokolade.
Våre unike detaljer
“Hvis du legger ned arbeid i å skape en førsteklasses sjokolade, må det være den høyeste kvalitet fra begynnelse til slutt. Det er hva Lindt handler om.”
Lindt’s vintage annonser og innpakning
Hos Lindt & Sprüngli bryr vi oss om våre lojale kunder. Vi tar tilbakemeldinger på alvor, og vi er dedikerte i å skape den fineste sjokolade for at du skal få oppleve hva luksussjokolade er. Over årene har våre annonser avspeilet historiske øyeblikk; fra samarbeid med kunstnere, illustrasjon av annonser under Belle Époque-epoken, og videre til å bruke fredssymboler for å markere avslutningen av andre verdenskrig.