Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Det unike med Lindt 5. Avslutt perfekt

Det er forskjell på sjokolade og Lindt sjokolade. Oppdag hemmelighetene bak sjokoladekunsten vår…


Prikken over i’en

Hos Lindt & Sprüngli tror vi at hemmeligheten bak en delikat sjokoladeopplevelse kommer fra en sjokolade med de rikeste smaker. Det er derfor vi har nøye fokus på hver detalj i produksjonstrinnene, fra oppvarmingen som gir en silkemyk sjokolade, til den elegante innpakningen for å gjenspeile kvaliteten på innsiden.

Alle de avsluttende stegene – som mandlene som dekorerer PRALINENE, eller de kjente sløyfebåndene som varsomt knytes rundt vår klassiske påskehare GOLD BUNNY – blir gjort for hånd og med omtanke.


Noen tall om Lindt luksussjokolade

1952

Året som den ikoniske GOLD BUNNY (påskeharen av sjokolade), første gang så verdens lys.

36

Antallet av EXCELLENCE sjokoladesorter solgt verden over.

4 miljarder

Antall LINDOR praliner laget årlig verden over.


Hva er temperering?

Temperering er prosessen av oppvarming, nedkjøling og gjenoppvarming av sjokoladen, for å oppnå en fast konsistens av kakaosmøret (fettet i sjokoladen), og unngå ukontrollert krystallisering. Vi utfører denne prosessen for å sikre at hver Lindt sjokolade har en vidunderlig glatt overflate, og at du hører den karakteristiske, knasende lyden hver gang du tar en delikat bit.


Lockning

Verb:
Prosessen av å "kle på" konfektbiten gjennom at den dekkes med et lag av herlig temperert sjokolade.

Våre unike detaljer


“Hvis du legger ned arbeid i å skape en førsteklasses sjokolade, må det være den høyeste kvalitet fra begynnelse til slutt. Det er hva Lindt handler om.”

 
Lindt Master Chocolatier.
 

Lindt’s vintage annonser og innpakning

Hos Lindt & Sprüngli bryr vi oss om våre lojale kunder. Vi tar tilbakemeldinger på alvor, og vi er dedikerte i å skape den fineste sjokolade for at du skal få oppleve hva luksussjokolade er. Over årene har våre annonser avspeilet historiske øyeblikk; fra samarbeid med kunstnere, illustrasjon av annonser under Belle Époque-epoken, og videre til å bruke fredssymboler for å markere avslutningen av andre verdenskrig.

Førsteklasses ingredienser

Den fineste kakao