Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Det unikke ved Lindt - 4. De bedste ingredienser

Lindt chokolade er ikke hvilken som helst chokolade. Læs videre for at opdage hemmelighederne bag vores chokolade perfektion...Opptatt av kvalitet

Hos Lindt & Sprüngli tror vi at for å lage en sjokolade av høy kvalitet, kreves det førsteklasses ingredienser. Vi overfører denne filosofien til hver ingrediens vi anvender i våre oppskrifter, fra utvelgelsen av kakaobønnene kun fra de mest anerkjente kakaodyrkende regioner, til å reise rundt for å kjøpe inn de fineste ingrediensene for å lage våre mesterlige sjokoladeverk.

Hvorfor? Hos Lindt & Sprüngli er vi opptatt av å produsere perfeksjon fra "bean to bar", hvor vi bringer vår lidenskap og stolthet inn i hvert trinn av prosessen.

Hazelnuts covered with melted milk chocolate

Våre Lindt sjokolademakere lager kontinuerlig delikate smakskombinasjoner; utmerkede blandinger av ingredienser som bringer fram sjokoladens unike smak. For hver ingrediens som anvendes er det gjort en omfattende undersøkelse i forkant, og innkjøpt fra førsteklasses produsenter verden over.

Nøtter

Sjokolade og nøtter er en klassisk kombinasjon. Vi handler nøtter fra verdens mest prestisjefylte landbrukere, inkludert hasselnøtter fra Piemonte i Italia, før vi legger ned vår ekspertise i ristingen.

Frukt

En kombinasjon av frukt og sjokolade åpner opp en helt ny verden av smaker: Fra lett syrlige appelsiner til saftige bringebær, skaper vi produkter som er like innovative som de er delikate.

Krydder

Våre Lindt sjokolademakere eksperimenterer med utsøkte smakstilsetninger av de fineste krydder, inkludert rosa pepperkorn, chili og Fleur de Sel (havsalt), for å høyne din smaksopplevelse.

 


Map of where Lindt's ingredients come from.Map of where Lindt's ingredients come from.

Hvordan vi rister våre nøtter

Hos Lindt & Sprüngli rister vi nøttene i våre produksjonslokaler, til forskjell fra andre sjokolademerker som setter bort denne delen av jobben. Våre Lindt sjokolademakere er eksperter på dette: De har foredlet denne prosessen over årene gjennom å kombinere ulik ekspertise for å avgjøre når nøttene er perfekt ristet, før de blandes med luksussjokoladen for å gjøre smaken komplett.
 
Diagram of the roasting process.Diagram of the roasting process.

Bern

Bern
Substantiv:
Opprinnelsesstedet for conching, Bern, er også hovedstaden i Sveits, og på verdensarvlisten til UNESCO.

“Fleur de Sel høyner smaken i vår sjokolade med sine fine krystaller og delikate smak.”

 

– Lindt sjokolademaker


Lindt oppfinnelsen conching

Avslutt med perfeksjon