Våre Lindt sjokolademakere lager kontinuerlig delikate smakskombinasjoner; utmerkede blandinger av ingredienser som bringer fram sjokoladens unike smak. For hver ingrediens som anvendes er det gjort en omfattende undersøkelse i forkant, og innkjøpt fra førsteklasses produsenter verden over.
Nøtter
Sjokolade og nøtter er en klassisk kombinasjon. Vi handler nøtter fra verdens mest prestisjefylte landbrukere, inkludert hasselnøtter fra Piemonte i Italia, før vi legger ned vår ekspertise i ristingen.
Frukt
En kombinasjon av frukt og sjokolade åpner opp en helt ny verden av smaker: Fra lett syrlige appelsiner til saftige bringebær, skaper vi produkter som er like innovative som de er delikate.
Krydder
Våre Lindt sjokolademakere eksperimenterer med utsøkte smakstilsetninger av de fineste krydder, inkludert rosa pepperkorn, chili og Fleur de Sel (havsalt), for å høyne din smaksopplevelse.


Hvordan vi rister våre nøtter
Hos Lindt & Sprüngli rister vi nøttene i våre produksjonslokaler, til forskjell fra andre sjokolademerker som setter bort denne delen av jobben. Våre Lindt sjokolademakere er eksperter på dette: De har foredlet denne prosessen over årene gjennom å kombinere ulik ekspertise for å avgjøre når nøttene er perfekt ristet, før de blandes med luksussjokoladen for å gjøre smaken komplett.


Bern
Bern
Substantiv:
Opprinnelsesstedet for conching, Bern, er også hovedstaden i Sveits, og på verdensarvlisten til UNESCO.
Substantiv:
Opprinnelsesstedet for conching, Bern, er også hovedstaden i Sveits, og på verdensarvlisten til UNESCO.
“Fleur de Sel høyner smaken i vår sjokolade med sine fine krystaller og delikate smak.”
– Lindt sjokolademaker