0

Sjokolade & Kaffe

Med kaffens overflod av særegne aromaer og alle de utsøkte smaksvariantene fra Lindt EXCELLENCE, kan fantastisk kaffe og sjokolade kombineres i det uendelige.

 

Slik smaker du på kaffe og sjokolade sammen

Ta deg tid til å nyte hvert steg av denne sanselige opplevelsen. Se nøye på innpakningen, lytt til lyden som oppstår når du pakker den opp, og nyt den første aromaen fra sjokoladen du nettopp åpnet.
Så slurper du i deg litt av kaffen fra en teskje, mens du lar væsken flyte jevnt rundt i munnen slik at du oppdager alle de ulike smaksstoffene.

 

Kjenn lukten av sjokoladen og nyt aromaen, før du brekker av en bit mens du lytter etter kneppet. Ta en liten bit, og la den smelte sakte i munnen. Du kan virkelig nyte duften av sjokoladen hvis du puster inn gjennom munnen og ut gjennom nesen slik at sansene fylles helt.
Tenk på aromaen, konsistensen og hvor lang tid det tar før den smelter. Når du omsider har svelget sjokoladen, kan du tenke på smaken og hvor lenge den sitter i.

Ta straks en ny slurk kaffe, og legg merke til hvordan smakene blander seg med sjokoladen du nettopp nøt. Passer smakene sammen eller bryter de med hverandre? Kanskje den enes smaker fremtrer tydeligere enn den andres?