0
Sjokoladetrøfler
LINDT Excellence 70%
15-30 minutes
Easy

Luksuriøse små konfekter laget av en blanding av sjokolade og fløte, såkalt ganache. Lag din egen signaturtrøffel og overrask vennene dine!

  • ¼ kopp (60 ml) helfet fløte
  • 150 g LINDT melkesjokolade, hakket
  • 1 ss (15 g) smør, romtemperert
  • ¼ kopp (60 ml) helfet fløte
  • 150 g LINDT Bittersweet mørk sjokolade, hakket
  •  1 ss (15 g) smør, romtemperert
  • ¼ kopp (60 ml) helfet fløte
  • 150 g LINDT hvit sjokolade, hakket
1

Varm fløten til den nesten koker, tilsett den hakkede sjokoladen og ta kjelen av platen.

2

Rør eller visp til sjokoladen er helt smeltet.

3

Kun for melkesjokolade- eller mørk sjokolade-trøfler. Rør inn smøret til ganache-blandingen er glatt.

4

Hell i en bolle og dekk med plastfolie. Sørg for at plastfolien kommer i kontakt med hele overflaten av ganachen.

5

Sett i kjøleskapet over natten til ganachen er stivnet.

6

 

      • Bruk en melonskje, liten isskje eller teskje.
      • Rull ganachen til kuler og legg dem på bakepapir.
      • Rull de ferdige trøflene i usøtet kakaopulver (se “Avsluttende touch for trøflene“ for tips om garnering).