0
Jordbær dyppet i sjokolade
LINDT Dark or White Chocolate
15-30 minutter
Enkel

Den ultimate sjokolade-frukt-kombinasjonen.

  • 3 plater à100 g LINDT Bittersweet eller hvit sjokolade, hakket
  • 12-14 middels store jordbær
  • ½ plate LINDT mørk eller hvit sjokolade, hakket

 

 

 

1

Tørk av jordbærene

Tørk av jordbærene med en fuktig klut og klapp dem tørre. Ikke vask dem.

2

Smelt sjokoladen

Smelt sjokoladen over et vannbad eller i mikrobølgeovn.

3

Hold jordbæret

Hold jordbæret i den grønne hamsen og dypp det ned i den smeltede sjokoladen.

4

Rist forsiktig

Rist forsiktig av overflødig sjokolade og legg jordbæret på et fat som er dekket med bakepapir.

5

Kjøl ned

Sett fatet i kjøleskapet i ca 5 minutter for å la sjokoladen stivne.

6

Drypp

Drypp på sjokolade i kontrastfargen ved hjelp av en liten sprøytepose. Dette vil gi jordbæret et veldig elegant og profesjonelt utseende.