0

Ananas-kokos-cocktail

En sjokoladeinspirert versjon av piña colada.

4-5

15-30 minutter

LINDT Excellence

Enkel

Ingredienser

  • 2½ kopper (600 ml) ananasjuice
  • 100 g LINDT EXCELLENCE A Touch of Vanilla
  • ¼ kopp (60 ml) rom
  • ⅓ kopp (80 ml) kokoslikør
  • ⅔ kopp (160 ml) knust is

Serveres i høye glass med knust is

Slik gjør du

  • 1

    Varm ananasen

    • Varm ananasjuicen i en kjele til den koker opp. Ta den av varmen.

  • 2

    Rør inn sjokoladen

    • Rør inn sjokoladen. Fortsett å røre til den er helt smeltet.

  • 3

    Tilsett rom

    • Tilsett rom og kokoslikør.

  • 4

    Avkjøl

    • Avkjøl helt. Rist eller visp før servering.

Evalueringer