0

The LINDT Difference

Jakten på perfekt sjokolade kan kun oppnås når lidenskap, kunstferdighet og fagkunnskap kombineres perfekt med håndverksferdighetene til LINDTs sjokolademestere. Engasjementet til LINDTs sjokolademestere, som virkelig behersker dette håndverket, bunner i over 165 års erfaring og kunnskap innen det å forbedre hvert eneste stadium av sjokoladeproduksjonen.

Den fineste kakaoen

Historien om LINDT starter med kakaobønnen. Bønnene håndplukkes på de beste plantasjene rundt om i verden i Ecuador, Madagaskar, Ghana og Karibbien, og LINDT-sjokolade inneholder verdens beste kakaobønner, Criollo og Trinitario.

 

Brenning

LINDTs sjokolademestere har utviklet en spesiell brenneprosess for å oppnå optimal smak i hver enkelt bønne, som de kan kombinere til en perfekt blanding og skape den fine smaken som er ensbetydende med LINDT sjokolade. Bønnene males i flere trinn til fine partikler som gir LINDT sin fine smeltende konsistens. Jo mindre partiklene er, desto større blir nytelsen når sjokoladen smelter i munnen.

 

Den fineste kakaoen

Brenning

Conching

Ingredienser utover kakao

Ferdigbearbeiding

Conching

I 1879 ble sjokoladeproduksjonen revolusjonert da selveste Rodolphe Lindt oppfant den nå så kjente conching-prosessen – en langvarig prosess med kraftig blanding, røring og lufting av varm, flytende sjokolade for å utvikle hele dens utsøkthet og glatthet som sikrer den fine, smeltende konsistensen og kvaliteten til LINDT sjokolade slik vi kjenner den.

 

Ingredienser utover kakao

Fra den strenge utvelgelsen av kun de beste ingrediensene fra spesialvalgte regioner rundt om i verden, til å finne de ferskeste avlingene – sjokolademesterne er på konstant utkikk etter ny inspirasjon som forbedrer den fine, smeltende sjokoladen og forskyver grensene for nye smakskombinasjoner.

 

Ferdigbearbeiding

Den perfekte herdemetoden som LINDTs sjokolademestere bruker, gir sjokoladen dens delikate skinnende glans og sjokoladens kneppelyd. Ingenting er tilfeldig – og med urokkelig lidenskap og engasjement til det perfekte.

Våre beste oppskrifter