Jakten på perfekt sjokolade kan kun oppnås når lidenskap, kunstferdighet og fagkunnskap kombineres perfekt med håndverksferdighetene til LINDTs sjokolademestere. Engasjementet til LINDTs sjokolademestere, som virkelig behersker dette håndverket, bunner i over 165 års erfaring og kunnskap innen det å forbedre hvert eneste stadium av sjokoladeproduksjonen.
Den fineste kakaoen
Historien om LINDT starter med kakaobønnen. Bønnene håndplukkes på de beste plantasjene rundt om i verden i Ecuador, Madagaskar, Ghana og Karibbien, og LINDT-sjokolade inneholder verdens beste kakaobønner, Criollo og Trinitario.
Brenning
LINDTs sjokolademestere har utviklet en spesiell brenneprosess for å oppnå optimal smak i hver enkelt bønne, som de kan kombinere til en perfekt blanding og skape den fine smaken som er ensbetydende med LINDT sjokolade. Bønnene males i flere trinn til fine partikler som gir LINDT sin fine smeltende konsistens. Jo mindre partiklene er, desto større blir nytelsen når sjokoladen smelter i munnen.
Conching
I 1879 ble sjokoladeproduksjonen revolusjonert da selveste Rodolphe Lindt oppfant den nå så kjente conching-prosessen – en langvarig prosess med kraftig blanding, røring og lufting av varm, flytende sjokolade for å utvikle hele dens utsøkthet og glatthet som sikrer den fine, smeltende konsistensen og kvaliteten til LINDT sjokolade slik vi kjenner den.
Ingredienser utover kakao
Fra den strenge utvelgelsen av kun de beste ingrediensene fra spesialvalgte regioner rundt om i verden, til å finne de ferskeste avlingene – sjokolademesterne er på konstant utkikk etter ny inspirasjon som forbedrer den fine, smeltende sjokoladen og forskyver grensene for nye smakskombinasjoner.
Ferdigbearbeiding
Den perfekte herdemetoden som LINDTs sjokolademestere bruker, gir sjokoladen dens delikate skinnende glans og sjokoladens kneppelyd. Ingenting er tilfeldig – og med urokkelig lidenskap og engasjement til det perfekte.
Nye historier
- The Lindt & Sprüngli Farming Program Lindt & Sprüngli har nære bånd til Ghana....
- Kakao – Gudenes nytelse … Det velklingende latinske navnet Theobroma cacao...
- Sveitsiske sjokoladepionerer på 1800-tallet Det er nok ikke så overraskende ettersom sjokolade har vært mer enn ...
- Oppfinnelsen av LINDT sjokolade Året var 1879. Rodolphe Lindt var en apotekersønn fra Bern som ville...